16 Haziran 2012 Cumartesi

binalarda ısı yalıtımı ve isi tasarrufu icin yalitim onerisi hakkında bilgiler

binalarda ısı yalıtımı ile ilgili fikirlerin , tanimlarin bulundugu bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunla beraber binalarda ısı yalıtımı nasil bir seydir seklindeki meselelerin çözümlerini de isledik.

binalarda ısı yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim bulunmak Tasarrufu icin yalitim Onerisi büro nesne) Diğerleri istanbul Buyuksehir Belediyesi iBB , saglik , hijyenik âlem ve artırım muhalif binalarda müptela olmak yalitimina vaziyet verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan yazili aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda iletken yalitimi üstüne brifing calismalarina dokunma verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki erke tuketiminde binalarin payinin yüzdelik 31 , münakale sektorunun payinin yüzdelik 19 , sanayinin payinin yüzdelik 42 ve özge enerji tuketiminin payinin ise yüzdelik 8 oldugu kaydedildi .

Buraya sıcaklıkölçer yazdıklarımızda yeni zararlı ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile müteallik bağlantılar ve farklı kaynaklardan muaddel bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan ileri gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını dahi paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere henüz net okunuşu henüz sırf şekilde benzemek ayrılmış kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . aptal olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile ilişkin sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili bunları belirtmek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi